Gran format

LONES

Impressió en lones d’alta qualitat per a publicitat. S’imprimeixen textos, fotografies i logotips a tot color per la part frontal. Apta per a intempèrie. Amb la possibilitat de col·locació de traus cada metre per facilitar la subjecció

 

VINIL IMPRES (SENSE FORMA)

Pósters adhesius en vinil impresos en alta qualitat a tot color a partir d’un o diversos dissenys diferents en formats estàndard.

 

VINIL IMPRES (AMB FORMA)

Pòsters adhesius en vinil impresos en alta qualitat a tot color a partir d’un o diversos dissenys diferents en formats estàndard. Opcionalment es pot seleccionar l’encunyat de l’adhesiu a la forma vectorial del disseny; i transportador aplicador per facilitar la col·locació.

VINIL TALL

Retolació adhesiva en vinil de textos i formes decoratives retallats en la seva forma i colors diferents. Inclou rotllo de vinil d’un color a escollir, encunyat mitjançant plotter en la forma vectorial signada (lletres, textos, formes i logotips) i transportador aplicador per facilitar la col·locació.

ROLL-UP

Roll-up display d’alumini amb impressió en qualitat fotogràfica i irrompible en lona. Inclou bossa de niló per al transport. Disponible en 4 formats diferents.

NOTA: Totes les caselles marcades amb un asterisc ( són obligatòries.* )

PÒSTERS

Pòsters impresos a tot color, en qualitat fotografica a 1 cara sobre paper foto satinat de 250 gr .

FOAM

Impressió de pòsters a tot color en alta qualitat muntats sobre foam de color blanc o negre. Disponible en gruix de 5 o 10 mm. Ideal per a exposicions de fotografia, presentacions de projectes, renders, belles arts, dibuix i il·lustracions. Plastificat per a més protecció amb pel·lícula en brillant o mat.

FOREX

Impressió a tot color de plaques per carteleria i senyalètica per a exteriors. Plaques de PVC de 5 mm de gruix amb vinil col·locat posteriorment. Material i tintes UV resistents a la intempèrie.

BANDERES

Les banderes publicitàries són ideals per als esdeveniments a l’aire lliure sobretot en període estival i decoraran de manera eficaç els teus espais interiors o exteriors. Disponible en 3 models diferents.

Per mes informació: 

www.beachflagscatalog.com

PLÀNOLS

Si vols fer una comanda online sel·lecciona les categories necessàries i les dades s’enviaran via mail. En el cas de voler diverses versions diferents, cal fer una comanda i enviar adjunt per a cada versió.

Consells d’impressió gran format
Resolució mín. 200 a 300 dpi en la mida original de l’arxiu.

  • Aplicar a tot el perímetre 2 mm sagnat, les informacions importants amb almenys 3 a 5 mm de separació de la vora del format final. Això evitarà sorpreses desagradables relacionades amb el plegat, guillotina, etc.
  • Les fonts han d’estar completament incrustades o convertides en corbes.
  • Les imatges s’han de convertir obligatòriament a CMYK abans de ser guardades i preferiblement en TIFF o JPG a màxima qualitat.
  • No corregim les faltes d’ortografia ni de sintaxi.
  • No corregim els paràmetres de sobreimpressió.
  • Les transparències de CorelDraw s’han de reduir.
  • Recomanem utilitzar programes de preimpressió professionals com: Adobe Acrobat (PDF), Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Quark Xpress, Corel Draw.
  • Per comandes urgents, consulteu plaç d’entrega i preu
  • Termini d’entrega 48-72 hores.

Si vols més informació sobre com s’ha de realitzar la comanda fes un clic aquí.

Vols més informació?